Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز شنبه ایرنا از پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم، دکتر محمدرضا مهاجری افزود: بخش مراقبت از پای دیابتی با در اختیار داشتن 18 تخت بستری تنها مجموعه دولتی خواهد بود که بصورت صرف به ارائه درمان در زمینه زخم پای دیابتی خواهد پرداخت.
عضو هیات علمی پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم دانشگاه علوم پزشکی تهران افزود: اولین دانشجوی دکترای تخصصی پای دیابتی در کشور به زودی از این پژوهشگاه فارغ التحصیل می شود که این نشان دهنده عمق توجه به آموزش و پژوهش در این زمینه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی همچنین در خصوص برگزاری کارگاه های تخصصی پای دیابتی برای پرستاران که به همت اساتید و محققان پژوهشگاه برگزار می شوند تصریح کرد: تاکنون 16 دوره از اینگونه کارگاه ها در شهر های مختلف کشور برگزار شده که با استقبال کم نظیر مراقبان بهداشتی در سطوح مختلف همراه بوده است .
مهاجری افزود: محتوای آموزشی این کارگاه ها که حاصل کار گروهی اعضای تیم پای دیابتی است به تایید انجمن مدیریت زخم اروپا و فدراسیون جهانی دیابت رسیده است .

** اغلب موارد قطع پا قابل پیشگیری است
مدیر برنامه کشوری پیشگیری و کنترل دیابت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: 45 تا 85 درصد موارد قطع پا با مدیریت درست قابل پیشگیری است.
دکتر شهین یاراحمدی نیز در این مراسم اظهار کرد: برخلاف باور های رایج، مطالعات جهانی نشان داده که در راس اعضای تیم چند رشته ای دیابت پزشک عمومی قرار دارد که در کنار سایر اعضای تیم مانند بهورز و کارشناس مراقبت سلامت، پرستار، کارشناس تغذیه، متخصص غدد و ... می توانند ارئه خدمات سلامت را به بیمار دیابتی ارائه کند.
وی با بیان اینکه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی براساس نتایج مطالعات کشوری انجام شده در سال های گذشته اقدامات موثری در کنترل بیماری دیابت داشته است تاکید کرد: این موفقیت با همکاری و مشارکت تنگاتنگ معاونت های بهداشت و درمان وزارت بهداشت و دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور محقق شده است.
یاراحمدی با اشاره به اینکه هر کدام از اعضای تیم درمان در بحث کنترل دیابت همچون یک پازل هستند،افزود: در یک تیم درمانی موفق هر جزیی می تواند هم بخشی را در تکمیل فرایند ارائه خدمت انجام دهد.
وی همچنین با اشاره به افزایش فزاینده دیابت در دنیا افزود: 80 درصد بیماری های غیر واگیر در دنیا قابل انتساب به 4 فاکتور خطر اصلی رژیم غذایی نامطلوب، عدم فعالیت بدنی، سیگار و الکل است که در ایجاد چهار بیماری شایع دیابت، بیماریهای قلبی عروقی، سرطان و بیماری های ریوی بسیار تاثیر گذار هستند.
در انتهای مراسم افتتاحیه این دوره آموزشی، دکتر ندا مهرداد دبیر کارگاه های زخم پای دیابتی ویژه پرستاران پژوهشگاه با اشاره به لزوم ساماندهی و یکپارچه سازی درمان دیابت در کشور با استفاده از یک راهنمای بالینی مدون تصریح کرد:متاسفانه تاکنون گایدلاین رسمی ای در کشور در زمینه مدیریت زخم پا وجود نداشته است .
وی گفت: پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم با درک این نیاز تصمیم به بومی سازی گایدلاین کارگروه بین المللی زخم آی دیابتی( IWGDF) گرفته است. ترجمه فارسی گایدلاین بین المللی IWGDF توسط اعضای تیم تحقیقاتی پژوهشگاه انجام شده است و اکنون در مرحله ای قرار گرفته ایم که محتوا این دستورالعمل عملیاتی را در بافت کشور ایران بومی سازی کنیم.
پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم دانشگاه علوم پزشکی تهران از امروز ( 17 تیرماه) به مدت دو هفته میزبان اولین دوره پیشرفته زخم پای دیابتی با شرکت مراقبین بهداشتی در سطوح مختلف می باشد.
علمی (1) ** 1201 **
دریافت کننده: عبدالکریم جبارپور*انتشار: محتشمی

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۹۵۴۳۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرگ پزشک طرحی در جاسک تکذیب شد/ علوم پزشکی: در تهران فوت کرده

طبق اعلام دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان خبر فوت دکتر «زهرا ملکی قربانی»، پزشک طرحی در جاسک، که این روزها در فضای مجازی منتشر شده، نادرست است و وی در تهران فوت کرده است.

به گزارش مهر، انتشار خبر فوت دکتر زهرا ملکی قربانی در جاسک باعث ایجاد شایعات و نگرانی‌هایی در بین رسانه‌های رسمی و غیررسمی، مردم و جامعه پزشکی شده است.

دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان با صدور اطلاعیه‌ای ضمن تسلیت این ضایعه دردناک به خانواده محترم ایشان و جامعه پزشکی، فوت این پزشک طرحی در شهرستان جاسک را تکذیب می‌کند و از رسانه‌ها و سایر افراد جامعه تقاضا دارد که اخبار را از منابع موثق و معتبر دریافت کنند و از انتشار اخبار کذب و شایعات خودداری نمایند.

مرحومه دکتر زهرا ملکی قربانی پزشک طرحی در تاریخ ۳۰ دی ماه ۱۴۰۲ به دلیل مشکلات رفت و آمد و به درخواست خود، از بیمارستان جاسک به بیمارستان پارسیان منتقل و در آن‌جا مشغول به کار شد.

آخرین شیفت ایشان در بیمارستان پارسیان در تاریخ ۱۶ فروردین ۱۴۰۳ بود و بعد از آن به تهران و نزد خانواده خود سفر کردند. و فوت ایشان در تهران اتفاق افتاده است.

هیچ گزارشی از درگیری و ضرب و جرح توسط بیمار یا همراهان بیمار در هیچیک از دو محل خدمت ایشان (جاسک و پارسیان) وجود ندارد. همچنین از زمان آغاز به کار ایشان در استان هیچ‌گونه مشکل کاری یا نارضایتی و شکایت یا درخواستی برای رفع مشکل از طرف نامبرده به دانشگاه مطرح نشده است؛ به همین دلیل فوت نامبرده هیچ گونه ارتباط کاری نمی‌تواند داشته باشد.

لازم به ذکر است که شیفت بعدی دکتر ملکی در بیمارستان پارسیان از تاریخ ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ آغاز می‌شد. بنابراین، اخبار منتشر شده مبنی بر فوت ایشان در جاسک نادرست بوده و بر اساس آخرین اخبار و گزارشات فوت ایشان در تهران مورد تأیید است.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: درگذشت یک پزشک زن بیمارستان شریعتی/ مرگ یا خودکشی؟ مشاور اجتماعی سازمان نظام پزشکی : خودکشی پزشکان به مرز هشدار رسیده

دیگر خبرها

  • اهدای اعضای دانش آموز ۱۳ ساله اهل لالی به ۳ بیمار
  • وجود ۷ میلیون مبتلا به دیابت در کشور
  • ۷ میلیون مبتلا به دیابت در کشور/
  • ۷ میلیون مبتلا به دیابت در کشور/ آمار زخم‌های مزمن در دیابتی‌ها
  • آمار باورنکردنی بیماران مبتلا به دیابت در کشور
  • ۷ میلیون مبتلا به دیابت در ایران / آمار زخم‌های مزمن در دیابتی‌ها
  • مرگ پزشک طرحی در جاسک تکذیب شد/ علوم پزشکی: در تهران فوت کرده
  • اولین دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران راه‌اندازی شد
  • اولین دانشکده علوم خانواده ایران در دانشگاه تهران افتتاح شد
  • تصویب راه‌اندازی دانشکده خانواده در دانشگاه‌های شهید بهشتی و شریف همچنین تهران