Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسوول ارتباطات رسانه ای دانشگاه علوم پزشکی مشهد از تخلیه بیمارستان شریعتی برای بستری کردن مبتلایان به کرونا در شرایط حاد احتمالی خبر داد.

حسین اخباری در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در مشهد اظهار کرد: دانشگاه علوم پزشکی مشهد همان‌طور که از قبل نیز برنامه ریزی کرده بود یک سری تمهیداتی اتخاذ کرده تا در صورت اپیدمی کرونا در مشهد، بتواند سرویس دهی مناسبی به بیماران داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مسوول ارتباطات رسانه‌ای دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: از جمله این اقدامات که انجام شد تخلیه بیمارستان شریعتی مشهد و آماده سازی این بیمارستان برای بستری مبتلایان به کرونا در شرایط حاد احتمالی است.

وی با بیان اینکه در حال حاضر شرایط طبیعی است و این اقدامات از باب احتیاط انجام می‌شود، شایعه بستری شدن 55 بیمار مشکوک به کرونا در بیمارستان رضوی را رد کرد و گفت: مشکلات حاد تنفسی از جمله مشترکات ببن این انفولانزا و کرونا است که تشخیص را سخت می‌کند، بستری بودن بیماران ایزوله از قبل در این بیمارستان وجود داشته و چیز جدیدی نیست چرا که الان فصل آنفولانزا است، الان فقط حساسیت مردم زیاد شده است.

اخباری خاطر نشان کرد: افراد باید زمانی که یک سری علایم اولیه بیماری در خود دیدند به جای مراجعه به بیمارستانهای قائم و اورژانس عدالتیان، در مرحله اول با شماره تلفن 31449449 تماس گرفته و علایم را بگویند، اگر تشخیص این بود که فرد مشکوک به کرونا است به یکی از مراکز بهداشتی در نظر گرفته شده در سطح شهر راهنمایی و در آنجا نمونه گیری انجام می‌شود در صورتی که علایم بیماری جدی‌تر شد با یک سری آمبولانس‌های مخصوصی که برای جابجایی این بیماران در نظر گرفته‌ایم به مراکز سطح 2 منتقل و شخص در شرایط ایزوله بستری و نمونه وی برای تعیین نتیجه به تهران فرستاده می‌شود.

مسوول ارتباطات رسانه‌ای دانشگاه علوم پزشکی مشهد ضمن رد فوت یک بیمار قلبی مشکوک به کرونا در بیمارستان قائم مشهد که گفته می‌شود شب گذشته اتفاق افتاده، ادامه داد: اگر نتیجه آزمایش کرونای شخصی مثبت شود موظف به اعلام هستیم به مردم شفاف اطلاع رسانی کنیم، اما تاکنون نتیجه آزمایش مثبت از تهران به دست ما نرسیده است.

وی متذکر شد: معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی هم امروز اعلام کرد که تا الان 44 نمونه از مشهد به تهران ارسال کرده‌ایم ولی از آنهایی که به دست ما رسیده مثبت نبوده است.

گفتنی است؛ طبق اعلام قبلی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، ۹ مرکز بهداشتی برای مراجعه بیماران با علایم کرونا در این شهر تعیین شده است.

این مراکز جامع خدمات سلامت به نام‌های لشکر در بلوار فلاحی، آب و برق، پنجتن، بافقی در گلشهر، سیلو در خیابان رسالت، احمدی در چهارراه ابوطالب، امام علی در آخوند خراسانی، سیدی در بلوار صبا و ساختمان در شهرک شهید رجایی، برای مراجعه بیماران با علایم سرماخوردگی و مشکوک به کرونا پیش‌بینی شده‌اند.

انتهای پیام/ ۷۰۰۶۸

 

منبع: فارس

کلیدواژه: مشهد بیمارستان بیماران دانشگاه علوم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد مشکوک به کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۴۲۶۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی مشهد از گردشگران سلامت در ۱۴۰۲

ایسنا/خراسان رضوی مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: دانشگاه علوم پزشکی مشهد از ورود گردشگران سلامت در سال گذشته بیش از ۱۰۰۰ میلیارد تومان درآمد کسب کرده است.

داوود خوش‌شکن در گفت‌وگو با ایسنا، در خصوص وضعیت گردشگری سلامت مشهد در سال ۱۴۰۲ اظهار کرد: در سال گذشته ۸۲ هزار و ۵۲۴ بیمار خارجی در مشهد ویزیت کرده‌ایم که بابت آن‌ها حدود ۱۰۰۰ میلیارد تومان درآمد داشته‌ایم.

وی افزود: بیشترین بیماران را بیمارستان‌های رضوی، چشم‌بینا، امام رضا(ع)، خاتم و قائم ویزیت کرده‌اند. بیماری‌های ارتوپدی و تروما، زنان و زایمان، بیماری‌های چشمی، بیماری‌های قبلی، اورلوژی و جراحی‌های عمومی به ترتیب مورد اولویت گردشگران سلامت در مشهد بوده است.

مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد یادآور شد: البته در مشهد بیماران افغانستانی زیادی داریم که مدرک تبعیت کشور را ندارند، از همین رو این بیماران را گردشگر سلامت محسوب می‌کنیم. به همین دلیل مراجعه به بخش ارتوپدی و تروما بالا است. البته تعرفه‌ای که از این نوع بیماران دریافت می‌کنیم، تعرفه گردشگری است.

خوش‌شکن بیان کرد: در سال گذشته از ۹۵ ملیت در مشهد بیمار داشتیم که نسبت به سال ۱۴۰۱ پیشرفت بیشتری داشته است. بیشترین بیماران ما از کشورهای افغانستان، عراق، ترکمنستان، بحرین، تاجیسکتان، کویت و عربستان سعودی بوده است. رشد بیماران ترکمنستان بسیار چشمگیر بوده است.

وی در خصوص جایگاه دانشگاه علوم پزشکی مشهد در جذب گردشگران سلامت در کشور خاطرنشان کرد: مشهد رتبه نخست جذب بیماران خارجی در سطح کشور را دارد. پس از مشهد شهرهای قم، کرمان، اصفهان و شیراز در رتبه‌های بعدی قرار دارند.

مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد در خصوص ارزیابی درآمدزایی گردشگری سلامت در مشهد طی سال گذشته گفت: درآمد خوبی در گردشگری سلامت کسب کرده‌ایم، ضمن اینکه درآمد بسیاری که از این طریق وارد کشور می‌شود ثبت نمی‌شود. این رقم ثبت شده، شاید یک‌چهارم یا یک‌پنجم درآمد مشهد از گردشگران سلامت در سال گذشته بوده باشد. پولی که گردشگران سلامت به مطب پزشکان، لیدرها، مراکز تفریحی و گردشگری و... می‌دهند ثبت نمی‌شود. ما فقط عددی که در بیمارستان و سامانه ثبت شده را اعلام می‌کنیم و از سایر هزینه‌های گردشگران به صورت دقیق اطلاعی نداریم.

خوش‌شکن بیان کرد: نسبت به سال ۱۴۰۱ درآمد ما از گردشگری سلامت تقریبا ۲ برابر شده است، این در صورتی است که تعداد بیماران ما ۱۰ درصد افزایش داشته است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • وضعیت بلاتکلیف بیمارستان مهرگان مشهد
  • درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی مشهد از گردشگران سلامت در ۱۴۰۲
  • فوت پزشک طرحی در جاسک تکذیب شد
  • کشف بیش از دو هزار کالای آرایشی و بهداشتی تقلبی در فروردین ماه
  • مرگ پزشک طرحی در جاسک تکذیب شد/ علوم پزشکی: در تهران فوت کرده
  • دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان: زهرا ملکی قربانی در تهران فوت کرده نه جاسک!
  • اهدای عضو بیمار مشهدی نجات‌ بخش جان ۶ بیمار
  • اعضای بیمار مرگ مغزی به ۶ نفر در مشهد اهدا شد
  • اهدای عضو بیمار مشهدی نجات‌بخش جان ۶ بیمار
  • ۸۱ پروژه بهداشت و درمان گیلان آماده بهره برداری