Web Analytics Made Easy - Statcounter

جلسه کمیسیون ماده ۵ شهر تهران به ریاست شهردار تهران تشکیل و با کلیات طرح توسعه پردیس دانش و سلامت بیمارستان شریعتی در منطقه ۲۲ موافقت شد.

به گزارش ایسنا، علی اشراقی رئیس دبیرخانه کمیسیون ماده ۵ در این باره گفت: طرح توسعه پردیس دانش و سلامت بیمارستان شریعتی به مساحت ۲۷ هکتار در منتهی‌الیه غربی منطقه ۲۲ واقع شده است که دارای مصوبه سال ۹۵ کمیسیون ماده پنج هست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: در بیستمین جلسه کمیسیون ماده پنج در سال جاری بررسی این طرح در دستور کار قرار گرفت که پس از بحث و بررسی مبسوط با کلیات طرح موافقت شد.
اشراقی در خصوص جزئیات این طرح گفت: قرار شد در محدوده میانی طرح، تعدیل بارگذاری داشته باشیم و با الحاق محدوده شرقی دسترسی مناسب به این پردیس ایجاد شود؛ همچنین محدوده غربی طرح برای ساخت بوستان سلامت اختصاص یابد و با ارائه طرح جامع یکپارچه بیمارستان، مراتب به شورای عالی شهرسازی و معماری ایران ارسال شود.
رئیس دبیرخانه کمیسیون ماده پنج افزود: همچنین در این جلسه با احداث یک مجموعه مسکونی واقع در منطقه یک نیز موافقت شد.
وی در خصوص این مجموعه مسکونی گفت: زمین پروژه از تجمیع سه قطعه به مساحت سیزده هزار مترمربع در محدوده قیطریه منطقه یک تشکیل می‌شود که در سال ۱۳۹۰ به‌منظور استفاده مجتمع تجاری، تفریحی و سینمایی مجوز ساخت گرفته است.
اشراقی بیان کرد: از آنجا که زمین این پروژه در بافت غالب مسکونی واقع ‌شده است لازم به تهیه گـــزارش امکان‌سنجی بود که پس از مطالعات شهرسازی، معماری، اجتماعی و عارضه‌سنجی ترافیــکی این گـــزارش ارائه و پس از طرح موضوع در کارگروه فنی کمیسیون ماده پنج، اصلاحات لازم صورت پذیرفت.
براساس گزارش روابط عمومی معاونت شهرسازی و معماری شهرداری تهران، وی افزود: با عنایت به زیر پهنه مسکونی ملک مذکور، بنا شد با تغییر نوع استفاده، احداث مجموعه مسکونی در ۴ بلوک ۱۱ طبقه به‌شرط تخصیص حداقل ۱۰ درصد در هر طبقه به بالکن‌های سبز صورت پذیرد. همچنین رعایت دسترسی‌ها و اصلاحات هندسی مطابق نظر سازمان حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری تهران انجام شده و متوسط مساحت واحدهای مسکونی۲۰۰ مترمربع در نظر گرفته شود.
رئیس دبیرخانه کمیسیون ماده پنج تأکید کرد: قرار شد در این پروژه تأمین خدمات هفت‌گانه (آموزشی، ورزشی، درمانی و ....) نیز لحاظ شود.
 انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: شهرداري تهران کمیسیون ماده پنج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۴۶۶۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

◄ رویکرد ترافیک‌ زای شهرداری تهران در زمینه توسعه پارکینگ

تین نیوز

در حالی که از دو دهه قبل در شهرهای توسعه یافته، تامین پارکینگ به عنوان یکی از عوامل اصلی تقاضای القایی ترافیک شناخته شده و سیاست محدود کردن فضاهای توقف خودرو در مراکز پرترافیک در دستور کار قرار گرفته است، شهرداری تهران مشغول اجرای طرحی با عنوان «نهضت پارکینگ سازی» است. 

به گزارش تین نیوز، مدیرعامل سازمان حمل و نقل ترافیک شهر تهران گفت: با توجه به وسعت، مختصات جغرافیایی و تراکم جمعیت در منطقه ۱۶، ساخت پارکینگ های محلی، منطقه ای و حاشیه ای همچون زیرسطحی جوادیه با ظرفیت ۱۰۵ خودرو در ۲ طبقه و پارکینگ بعثت با ظرفیت ۵۸۲ جای پارک در ۶ طبقه از برنامه ها و اولویت های شهری این منطقه است.

مدیرعامل سازمان حمل و نقل شهرداری تهران  با همراهی جمعی از مدیران شهری منطقه ۱۶ از آخرین وضعیت اجرایی پروژه های حمل و نقل ترافیکی این منطقه بازدید و درباره رفع موانع اجرایی و تسریع عملیات عمرانی این پروژه بحث و تبادل نظر کردند.

شهریار افندی زاده در حاشیه بازدید از مسیرهای بزرگراهی با اشاره به وجود چهار مسیر بزرگراهی آزادگان، شهید یارجانی، شهید تندگویان و بعثت در این منطقه، افزود: با وجود مرمت و بازسازی تجهیزات ایمنی بزرگراهی از قبیل گاردریل و نصب نیوجرسی، ایمن سازی ۲۷ دماغه بزرگراهی با ۵۶ قطعه کاشن تانک و ۱۴۵ قطعه استوانه و همچنین خط کشی طول مسیر رفت و برگشت، این منطقه نیازمند توجه ویژه بیشتری به ساماندهی و ارتقای ایمنی تجهیزات ترافیکی در طول مسیر این بزرگراه ها است.

مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهر تهران اظهار کرد: اصلاح هندسی و ایمن سازی، پهلوگاه بزرگراهی، مسقف سازی و زیرسازی دو پایانه حمل و نقل عمومی، عملیات اجرایی و بهسازی ایستگاه های BRT، ساخت پارکینگ های طبقاتی و اورهال پارکینگ های روتاری از دیگر اقدام های مهم و شاخص منطقه ۱۶ شهرداری تهران هستند.

افندی زاده ادامه داد: پروژه پارک حاشیه ای به عنوان بزرگترین پروژه ترافیکی از نظر نظم بخشی اجتماعی و شهری همچون مناطق ۱؛ ۴ و ۵ شهر تهران با بیش از ۳۰ هزار قطعه پارکینگ حاشیه ای، در دستور کار این منطقه نیز قرار خواهد گرفت.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • برای خرید میکروآپارتمان در شهر تهران چقدر باید هزینه کرد؟
  • اهدای اعضای دانش آموز ۱۳ ساله اهل لالی به ۳ بیمار
  • خط ۲ مترو تهران به پایانه جدید شرق وصل می شود
  • خط ۲ مترو تهران به پایانه جدید شرق متصل می شود
  • بررسی مجدد پروژه توسعه شرقی خط 2 مترو تهران
  • مرگ به دلیل شستن دست با تینر
  • ◄ رویکرد ترافیک‌ زای شهرداری تهران در زمینه توسعه پارکینگ
  • غرق‌شدگی یک جوان در کانال آب محدوده حیدرآباد
  • اعلام آمادگی وزارت بهداشت برای همکاری در تقویت زیرساخت‌ های نظام سلامت در قاره آفریقا
  • نوسازی حدود ۱۷ هزار واحد مسکونی در بافت فرسوده آذربایجان‌غربی